Friday, August 28, 2009

Necklace Boutique first giveaway

I love giveaway and I am taking part in Necklace Boutique first giveaway. Contest is held at
http://necklaceboutique.blogspot.com/


Macam mana nak dapat giveaway rantai??

1. mesti jadi Follower Necklace Boutique

2. masukkan satu entri tentang Giveaway Necklace Boutique dalam blog anda, tolong bagitau kekawan tentang giveaway ni dan jangan lupa masukkan link ke Necklace Boutique ye..

3. tinggalkan 1 comment sahaja dalam blog Necklace Boutique berserta link ke blog anda

4. cuba teka jumlah rantai yang ada dalam gambar kat atas tu....tulis jawapan dalam blog anda, saya akan lawati blog anda untuk cari PEMENANG.

Jumlah tekaan terhampir akan MENANG....dan yang tepat memang dah MENANG.
Hint: Bilangan rantai antara 10 ke 40. Selamat mencuba.........

Tarikh giveaway : 29 Ogos - 4 Sept 2009 (lama tau...sempat la nak kira rantai-rantai kat atas tu)

-with luv-
Ann

2 comments:

  1. Hi dear,

    berapa jumlah rantai yg u teka?

    ReplyDelete
  2. hehe.. opps lupa. Anyway congrats to winner.

    ReplyDelete

Feel free to comment and visit to my blogs
http://namesherry.com
http://heartrandom.com
http://www.isherrygo.com
http://anothercontest.blogspot.com

Popular Posts